Opinie

Ocena łączna:

: Sprzęt wytrzymał 8 miesięcy serwis nie uznał reklamacji .Ogólnie wielkie BADZIEWIE 2014-07-20

Czytaj więcej »
Aeg
687,72 PLN
Ocena łączna:

: Wiertarka jest bardzo dobra,lekka,ergonomiczna i mocna. Tylko cena,ale i tak taniej niż w markecie. Ja osobiście polecam. 2014-07-15

Czytaj więcej »
Graphite
226,40 PLN
Ocena łączna:

: Siekiera rozłupująca Fiskars X27 ,to świetne narzędzie do rąbania drewna na opał i nie tylko. Zachwalam nie dlatego że kupiłem ,ale ta siekiera jest niezwykle efektywna i pozwala na wydajną pracę a przy tym mniej męcząca. Klocki drewna rozpadają się bez problemu,a co ważne nie zaciska siekiery w klocku, co nie jest możliwe przy tradycyjnym narzędziu. Gorąco polecam,każdy będzie zadowolony.A co jest ważne,to że jest dobrze wyważona. Zadowolony użytkownik. 2014-05-22

Czytaj więcej »
Fiskars
198,92 PLN
Ocena łączna:

: Laser bardzo dobrze sprawuje się w różnych warunkach pracy można go wszędzie zastosować tak jak w opisie .Polecam 2014-01-12

Czytaj więcej »
Bosch
211,07 PLN
Ocena łączna:

: Świetna sprawa, trzeba to mieć... :) 2013-07-09

Czytaj więcej »
Bosch
189 PLN
Ocena łączna:

: Nie jest to buldożer ale maszynka daje radę. Najlepiej sprawuje się na rok wcześniej przekopanej glebie gdy jest potrzeba zmielenia i zmieszania z ziemią świerzo wyrastających chwastów 2013-04-16

Czytaj więcej »
Itamati
782,24 PLN
Ocena łączna:

: Model świetny 2013-04-15

Czytaj więcej »
Hitachi
Ocena łączna:

: Dla mnie najważniejsza jest relacja cena/jakość i w tej kwestii Bosch niebieski to numer jeden na rynku 2013-03-10

Czytaj więcej »
Bosch
609,71 PLN
Ocena łączna:

: POLECAM!!! Fajny sprzęt mój mąż dostał odemnie w prezencie, używa i jest bardzo zadowolony!!! 2013-02-15

Czytaj więcej »
Bosch
165,75 PLN
Ocena łączna:

: Bardzo szybka dostawa mimo świąt, produkt bardzo solidny i godny polecenia. 2013-01-25

Czytaj więcej »
Bosch
Ocena łączna:

: Bardzo dobra wiertarka. Precyzyjna praca i bardzo małe wibracje. Idealna do trudno dostępnych miejsc ze względy na zwoje kompaktowe wymiary. Gorąco polecam !!! 2013-01-11

Czytaj więcej »
Bosch
336,41 PLN
Ocena łączna:

: Dalmierz spełnił moje oczekiwania. Doskonałe narzędzie. Polecam! 2013-01-07

Czytaj więcej »
Bosch
594,02 PLN
Ocena łączna:

: wszystko ok 2013-01-02

Czytaj więcej »
Bosch
305,80 PLN
Ocena łączna:

: Mam ją zbyt krótko by opinia była w pełni obiektywna. Na plus - jest bardzo poręczna i dobrze wyważona - niedroga w stosunku do jakości Na minus -szkoda, że nie ma walizki - lampka nie oświetla puntu pracy (świeci ciut za nisko) 2012-12-26

Czytaj więcej »
Bosch
Ocena łączna:

: Dobre wkrętaki. Polecam 2012-12-17

Czytaj więcej »
Skil
Strona 1 z 2
1
2
Następna
Telefon: 52 323 68 38
/pytanie/4/Nie możesz się dodzwonić?
Ważne informacje
/ochrona-danych/Ochrona danych
/wylacznie-oryginalne-towary/Wyłącznie oryginalne towary
/gwarancja-zwrotu-pieniedzy/Gwarancja zwrotu pieniędzy
/zwrot-lub-wymiana-towaru/Zwrot lub wymiana towaru
/regulamin/Regulamin
/gwarancje/Gwarancje
Pomoc
/jak-zlozyc-zamowienie/Jak złożyć zamówienie
/koszty-przesylki/Koszty przesyłki
/czas-realizacji/Termin realizacji
/zasady-reklamacji/Zasady reklamacji
/jak-moge-placic/Jak mogę płacić?
Firma
/o-firmie/O firmie
/wladze-spolki/Władze spółki
/historia-firmy/Historia firmy
/kontakt/Kontakt
Opinie o Narzedzia.pl na Opineo.pl